Nieuws

Onze nieuwsbrief heet "de Hoogte". U kunt deze bekijken op de pagina "Nieuwsbrief".

Informatie over gebruik van persoonsgegevens

30 maart 2021 - Op school leggen wij de toetsresulaten van onze leerlingen vast in het leerlingvolgsysteem. Die gegevens zijn belangrijk om het onderwijs van onze school te verbeteren en voor onze gesprekken met bijvoorbeeld het bestuur en de Inspectie van het Onderwijs.
Lees meer ›

Aanmelden nieuwe leerlingen

19 maart 2021 - Maandag 22 maart a.s. start de tweede aanmeldperiode. In deze periode kunnen kinderen aangemeld worden die zijn geboren tussen 1 januari 2018 en 31 maart 2018.

 

U kunt het aanmeldformulier, wat u ontvangen heeft van de gemeente, bij ons inleveren van maandag 22 maart tot en met dinsdag 6 april.
Lees meer ›

Actuele COVID-19 informatie over het aanmelden van uw kind voor de basisschool

19 januari 2021 - Vanwege het coronavirus zijn de scholen in ieder geval tot maandag 8 februari 2021 grotendeels gesloten. 

 

De verlengde periode van inleveren van het Aanmeldformulier voor de basisschool loopt tot en met vrijdag 29 januari 2021.
Lees meer ›

Gewijzigde BOVO procedure

14 januari 2021 - Aan het einde van het schooljaar maken de kinderen van groep 8 de overstap naar het voortgezet onderwijs. 

In verband met de verlenging van de lockdown is besloten de aanmeldprocedure voor het vo aan te passen.
Lees meer ›

De Lucas-app

06 januari 2021 - Helaas maakt corona het onmogelijk om 'normale' open dagen in het VO te bezoeken. Lucas Onderwijs heeft daarom de Lucas-app ontwikkeld waar je met één druk op de knop informatie met virtuele tours kunt vinden van alle Lucas VO scholen.
Lees meer ›

Informatie over het gebruik persoonsgegevens ten behoeve van onderzoek

26 november 2020 - Op onze school volgen wij de ontwikkeling van kind(eren) middels observatie en toetsen. De resultaten van de toetsen die wij afnemen vanaf leerjaar 3 delen wij met u, maar gebruiken wij vanzelfsprekend ook om het onderwijs van onze school waar mogelijk te verbeteren.

 

Deze gegevens worden (geanonimiseerd) ook gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Het gaat hier niet om de zogenaamde 'bijzondere' persoonsgegevens. Daarom hoeft u voor het delen van de toetsgegevens geen toestemming te geven. Wel kunt u bezwaar maken. 
Lees meer ›

Work in progress

Work in progress

12 november 2020 - Sinds Covid-19 kunnen wij helaas geen ouders in de school ontvangen. Geen ouders van onze leerlingen, maar ook geen ouders van onze toekomstige leerlingen.
Lees meer ›
Nieuw meubilair

Nieuw meubilair

27 oktober 2020 - Zoals u wellicht via onze sociale media heeft gezien is de hele school in de herfstvakantie in een nieuw jasje gestoken. Alle groepen hebben prachtige nieuwe meubels gekregen; stoelen, tafels én kasten. 
Lees meer ›
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

02 oktober 2020 - Van 30 september tot en met 11 oktober is het weer Kinderboekenweek.

Dit jaar is het thema, En toen? We duiken de geschiedenis is.
Lees meer ›
Bekijk fotoalbum ›

BOVO procedure

02 oktober 2020 - Groep 8 van de basisschool is een heel spannende groep. In deze groep krijgen kinderen de laatste toetsen en daarna een gepast basisschool advies voor het voortgezet onderwijs.
Lees meer ›

Aanmelden nieuwe leerlingen

07 september 2020 - Zodra uw kind 3 jaar oud is, ontvangt u een aanmeldformulier van de gemeente.

 

De aanmeldbrief van de gemeente levert u in op de school van uw voorkeur. U kunt hier aléén scholen binnen de gemeente Den Haag invullen, scholen uit Voorburg, Leidschendam of Wassenaar vallen niet onder de PO aanmelden.
Lees meer ›

Nieuwe Haagse aanmeldprocedure

21 september 2018 - Met ingang van 1 augustus 2018 geldt er een nieuwe Haagse aanmeldprocedure.

Alle kinderen geboren vanaf 1 oktober 2015 zullen zich moeten aanmelden volgens de nieuwe aanmeldprocedure.

 
Lees meer ›