CORONA NIEUWS

07 februari 2021

Maandag 8 februari is de JFK dicht!

Beste ouders en/of verzorgers,

 

Morgen is de Kennedy dicht.

Door de hevige sneeuwval en sneeuwstorm is de Kennedy morgen onbereikbaar. Vanwege deze uitzonderlijke weersomstandigheden is code rood verlengd. Bij code rood geldt het dringende advies om niet te reizen. Teamleden van de Kennedy kunnen morgen niet veilig op school komen. Er is sprake van overmacht. Daarom is de school gesloten.


Geen afstandsonderwijs morgen

Op school staat alles klaar voor fysiek onderwijs. Leerkrachten beschikken thuis niet over de mogelijkheden om morgen vanuit huis les te kunnen geven. Dat betekent dat de kinderen morgen een dag vrij zijn.

 

Alle kinderen van de Kennedy gaan per jaar meer uren naar school dan noodzakelijk. Daarom hoeft deze vrije dag later niet ingehaald te worden.

 

Wij verwachten dat dinsdag 9 februari de school weer open kan. Mocht de school onverhoopt dinsdag nog dicht moeten blijven, dan zullen wij vanaf dinsdag wel onderwijs op afstand organiseren.

 

Opvang van kinderen met ouders in cruciale beroepen

Wanneer 1 van de 2 ouders een cruciaal beroep uit oefent, vragen wij u de opvang zelf te organiseren. Voeren beide ouders een cruciaal beroep uit of bent u alleenstaand met een curciaal beroep én moet u morgen werken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Anneke Peters. U kunt haar zondagavond tot 23.00 uur bereiken via 070-3853390 of info@kennedy.lucasonderwijs.nl

Aanvragen voor noodopvang voor maandag 8 februari worden na 23.00 uur niet meer in behandeling genomen.

 

Wij vinden het ontzettend jammer dat wij morgen niet open kunnen zijn. Wij snappen dat de kinderen, maar ook u uit keken naar een "gewone" school- of werkdag.

Wij hopen dat u morgen samen met uw kind(eren) een extra dag kan genieten van de sneeuw.

 

Met vriendelijke groet namens het team,

 

Anneke Peters