Bekijk onze 3D rondleiding ›
 

CORONA NIEUWS

Draaiboek sectorplan Covid-19

09 november 2022 - Op 15 juni heeft het ministerie van OCW het Sectorplan Covid-19 voor het funderend onderwijs gepubliceerd waarin vier scenario's, de bijbehorende maatregelen en een richtinggevende agenda voor een wendbaar onderwijs geschreven. 

 

Op basis van het Sectorplan Covid-19 is aan scholen gevraagd om een draaiboek te maken voor hun eigen context en situatie.

 

U leest hier wat er in het draaiboek voor de JFK is opgenomen.

Verlenging schoolsluiting

14 januari 2021 - Het kabinet heeft dinsdag 12 januari een verlenging van de lockdown aangekondigd. Dat betekent dat de JFK dicht is tot en met in ieder geval 24 januari a.s.; wat er daarna gaat gebeuren is onzeker.
Lees meer ›

Sluiting scholen

16 december 2020 - Dinsdagavond 14 december heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle scholen in het primair- en voortgezet onderwijs en de kinderopvang vanaf woensdag opnieuw de deuren moeten sluiten. De sluiting geldt vooralsnog tot en met 17 januari 2021.

 

Houdt u onze website in de gaten voor actuele informatie.

Coronavirus vastgesteld bij medewerker

07 oktober 2020 - Beste ouder en/of verzorger,

 

Bij een collega van onze school is het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Hij/zij moet thuis in isolatie uitzieken en zal dus niet op school komen. Wij hebben contact gehad met GGD Haaglanden. De JFK kan gewoon open blijven en de kinderen kunnen blijven komen als ze geen klachten hebben. Wij handelen in lijn met de adviezen van de GGD en het RIVM. 


Lees meer ›

Veelgestelde vragen corona

06 oktober 2020 - Veelgestelde vragen corona

Beslisboom 0 jaar t/m groep 8

25 september 2020 - Deze beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM. Aan de hand hiervan kunt u beoordelen of uw kind(eren) met klachten naar school mag komen. Neem bij twijfel altijd contact op met school.
Lees meer ›

Naar school na de zomervakantie

11 september 2020 - De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer open. 
Lees meer ›

Mag mijn verkouden kind naar school?

11 september 2020 - De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM. Met deze beslisboom kunt u beoordelen of uw verkouden kind wel of niet naar school mag komen.

 


Lees meer ›

Scholen gedeeltelijk open vanaf 11 mei a.s.

24 april 2020 - Zoals u vernomen heeft in de persconferentie van afgelopen dinsdag gaan de basisscholen vanaf 11 mei a.s. weer open. In deze brief leggen wij u uit hoe wij dit op de JFK gaan aanpakken. 20200424 Brief 9 Corona virus gedeeltelijke heropening
Lees meer ›

Thuiswerken, wat kunt u verwachten?

20 maart 2020 - Veel kinderen (én ouders) hebben een start gemaakt met het maken van het schoolwerk thuis. Er bereiken ons mooie berichten, filmpjes en foto’s van wat de kinderen thuis doen. Dat vinden wij leuk want wij missen önze” leerlingen!

In brief nummer 6 geven wij u een update en beantwoorden wij uw vragen m.b.t het thuiswerken:

Brief 6 Corona virus MRT 2020 Thuisonderwijs (002)

BELANGRIJK: Start Afstandsonderwijs

16 maart 2020 - Beste ouders en verzorgers,

Vandaag, maandag 16 maart,  is er hard gewerkt door het team om zo spoedig mogelijk te kunnen starten met afstandsonderwijs voor onze leerlingen. Morgen wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen.


Lees meer ›

Sluiting scholen i.v.m. coronavirus

15 maart 2020 - Beste ouder/verzorger,

Vandaag heeft het kabinet bekend gemaakt dat scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang vanaf maandag 16 maart 2020 sluiten. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 6 april 2020.
Dit is een uitzonderlijke periode met veel onzekerheid. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allen.


Lees meer ›

Update coronavirus

12 maart 2020 - Donderdagmiddag 12 maart heeft het kabinet een persconferentie gegeven waarin aanvullende maatregelen zijn aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus, die per direct ingaan.
Lees meer ›

Coronavirus

08 maart 2020 - Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers.
Lees meer ›